מדיניות פרטיות

Campusintifada מוקדש לשמירה על המידע הפרטי של לקוחותינו ועובדינו והבטחת רמת הסודיות הגבוהה ביותר של הרשומות. מדיניות פרטיות זו מתארת ​​את המידע שאנו אוספים, את אופן השימוש בו ואת התקנים והנהלים הקיימים כדי להגן על המידע האישי האישי שלך.

קמפוסינטיפדה, אנשי הצוות שלה ושלוחותיה מקפידים על מדיניות פרטיות זו ונהלי האבטחה והנהלים המתוארים כאן בכדי להבטיח את סודיות פרטי הלקוח. זוהי המדיניות של קמפוסינטיפדה לעמוד בכל החוקים והתקנות הפדרליים והממלכתיים הנוגעים לפרטיות המידע הפרטי (PI) של לקוחותינו ומידע הבריאות הפרטי (PHI).



אנו מקבלים מספר סוגים שונים של מידע אודותיך, כולל:



המידע הנדרש בעת ההרשמה לאתר, כמו גם המידע שאתה בוחר לשתף.

אם אתה מגיע לאתר דרך מעסיק או משלם מבטח כגון תוכנית סיוע לעובדים (EAP), יש מידע נוסף שנאסף על ידי צדדים אלה. מידע זה נאסף בדרך כלל על מנת לאשר את זכאותך מול מנהל ה- EAP או מנהל הטבות הרשת ואינו משותף עם הספק שלך (אשר יאסוף את פרטי הקשר שלך בנפרד). יתר על כן, המעסיק שלך או המעביד של מנוי ההטבות שלך לא יסופקו מידע זה (סביר להניח שכבר מסרת להם מידע דומה בתיק העובד שלך אלא אם כן אתה בן משפחה של עובד זכאי).



למעט כפי שמותר בחוק או כפי שמתואר אחרת להלן, Campusintifada אינו חושף אף PI / PHI אודות לקוחותיו, או לקוחות לשעבר, או עובדים, לאף אחד. Campusintifada אינו מוכר רשימות או מידע על לקוחות.

מידע על Campusintifada אוסף עבור לקוחות

Campusintifada אוספת, שומרת ומשתמשת ב- PI / PHI מלקוחות כדי לכלול את הדברים הבאים:

● המידע הנדרש בעת ההרשמה לאתר, כמו גם המידע שאתה בוחר לשתף.



● מידע נדרש כגון שמך, כתובת הדוא'ל שלך, יום ההולדת והמין. אנו משתמשים בכתובות דוא'ל חוזרות כדי לענות על הדוא'ל שאנו מקבלים. כתובות כאלה אינן משמשות לשום מטרה אחרת והן אינן משותפות עם גורמים חיצוניים.

● שמות משתמש ומזהי משתמש, שהם דרך לזהות אותך ב- Campusintifada. מזהה משתמש הוא מחרוזת מספרים ושם משתמש הוא בדרך כלל וריאציה כלשהי של שמך.

● 'מידע ציבורי' שמשמעותו המידע שאתה בוחר לפרסם, כמו גם מידע שתמיד זמין לציבור.

● מידע שפורסם בצ'אט קבוצתי או בפגישה מנוהלת ומידע שנשמר בפגישה אחת על אחת.

● 'מידע ליצירת קשר' הוא מידע אישי ו / או משפחה / חבר / קשר שקמפוסינטיפאדה שומר בסודיות למטפל שלך לגשת אליו במקרה של משבר חירום או בריאות הנפש.

● Campusintifada מידע מקבל על גבי טפסים, כולל, אך לא מוגבל למידע מזהה כגון כתובת, מספר טלפון, כתובת דואר אלקטרוני הקשורה לפרויקטים של לקוחות;

● מידע בנקאי למטרות חיוב; כגון מספר חשבון ומידע ניתוב למטרות חשבונית

Campusintifada מידע אוסף עבור עובדים וקבלני משנה

החוק הפדרלי מחייב אותנו להשיג, לאמת ולהקליט מידע אישי - כגון שמך, כתובתך ותאריך הלידה שלך - על מנת לאשר את זהותך, מספר הביטוח הלאומי שלך ומידע בנקאי.

Campusintifada אוספת, שומרת ומשתמשת ב- PI מעובדים וקבלני משנה כולל אלה:

● מידע שקמפוס אינתיפאדה מקבל בפניות או בטפסים אחרים, כולל, אך לא רק, מידע מזהה כגון כתובת, מספר טלפון, כתובת דואר אלקטרוני, מספר ביטוח לאומי, תאריך לידה, שם הנעורים של האם, היסטוריה רפואית;

● מספר מס פדרלי;

● רשומות רפואיות;

● מידע על השקעות;

● בדיקות אבטחה ברקע

מידע על קמפוס-אינתיפאדה

Campusintifada הוא 'DBA' המשמש את Groop Internet Platform Inc. המנהל את האתר ושומר על הנתונים. אנו שומרים על המידע שלך בסודיות למעט במקרים שבהם נדרש או מותר לגילוי על פי החוק (למשל לגופים ממשלתיים ולרשויות אכיפת החוק או בעת חירום הנסיבות כפי שנשפטו על ידי המטפל שעובד עם הרשויות המקומיות). באופן כללי, אנו משתמשים במידע שלך רק בתוך החברה שלנו. עם זאת, לפעמים אנו משתמשים בצדדים שלישיים כדי לעבד את המידע שלך (למשל כספקי תשלום בכרטיס אשראי). אנו דורשים מגורמי צד שלישי אלה למלא בקפידה אחר הוראותיו ואנו דורשים שלא ישתמשו במידע האישי שלך למטרות עסקיות משלהם.

השימושים בנתונים שנאספו על ידי Campusintifada

Campusintifada משתמש במידע שאינו מזהה ומצטבר כדי לעצב טוב יותר את אתר האינטרנט שלנו ולהשתמש בו במחקר ובניתוח מגמות. לדוגמא, אנו עשויים לומר למפרסם שמספר X של אנשים ביקרו באזור מסוים באתר האינטרנט שלנו, או שמספר ה- Y של גברים ומספר Z מספר הנשים מילאו סקר או טופס באתר, אך לא נגלה דבר שיכול להיות משמש לזיהוי אותם אנשים. אנו מספקים נתונים לשותפים שלנו, אם בכלל, לאחר שהסרנו את שמך וכל מידע מזהה אישי אחר ממנו, או שילבנו אותו עם נתונים של אנשים אחרים באופן שהוא כבר לא מזהה אותך באופן אישי.

Campusintifada משתמשת בטופס שאינו מזוהה (דה-מזוהה או 'Safe Harbor') ובמידע מצטבר אודות תגובות להערכות התוצאות הקליניות (הערכות אישיות), ותדירות השימוש בשירות Campusintifada. מאמצים אלה משפרים את הערכת התוכנית.

הנתונים האנונימיים והמצטברים עשויים להתפרסם באמצעות פלטפורמות מדיה / כתבי עת אקדמיים שונים. שום מידע מזהה אישי אינו קשור לתוצאות, ו- Campusintifada אינו משתף דבר שיכול לשמש לזיהוי חשבונך או המידע הפרטי שלך.

מעת לעת, אנו עשויים להשתמש במידע הלקוחות לשימושים חדשים ולא צפויים שלא נחשפו בעבר בהודעת הפרטיות שלנו. אם נוהלי המידע שלנו ישתנו בזמן כלשהו בעתיד, ניצור איתך קשר לפני שנשתמש בנתונים שלך למטרות חדשות אלה כדי להודיע ​​לך על שינוי המדיניות ולספק לך את היכולת לבטל את השימושים האלה.

Campusintifada מאחסנת נתונים רק כל עוד יש צורך לספק מוצרים ושירותים לך ולאחרים, כולל אלה שתוארו לעיל ולהגנה משפטית או כנדרש בחוקים והתקנות הרלוונטיים.

Campusintifada עשוי לאפשר גישה למידע ציבורי ששותף באמצעות השירותים שלנו.

Campusintifada עשויה לאפשר לספקי שירותים לגשת למידע כדי שיעזרו לנו לספק שירותים. כתובות IP משמשות לזיהוי מיקום המשתמשים, מספר הביקורים ממדינות שונות וגם כדי לחסום שימוש משבש; וכדי לנתח ולשפר את השירותים המוצעים באתרנו, למשל. כדי לספק לך את חווית הניווט הידידותית ביותר.

יש צורך במידע מסוים כדי לספק לך שירותים, לכן אנו מוחקים מידע זה רק לאחר מחיקת חשבונך. צורות עיבוד מסוימות (שליחת מידע פרסומי, פרופיל מסחרי, פרסום התנהגותי, מיקום גיאוגרפי וכו ') עשויות לדרוש את הסכמתו המפורשת של המשתמש. מידע ספציפי עשוי להיות מוצג בדפי האתר בקשר לשירותים מסוימים או לעיבוד נתונים המסופקים על ידי משתמש האתר.

על פי בקשה אנו מספקים למבקרי האתר גישה לתיאור המידע שאנו שומרים עליהם. Campusintifada.com משתמש בטכנולוגיות הצפנה סטנדרטיות בתעשייה בעת העברה וקבלה של נתוני צרכנים שהוחלפו עם האתר שלנו. אם אתה סבור כי אתר זה אינו מציית למדיניות המידע המוצהרת שלו, תוכל ליצור איתנו קשר בכתובות או מספר הטלפון שלמטה.

עבור תוכן המכוסה בזכויות קניין רוחני, כמו תמונות וסרטונים, אתה מעניק באופן ספציפי ל- Campusintifada.com רישיון עולמי שאינו בלעדי, ניתן להעברה, ללא רישיון, ללא תמלוגים, לשימוש בכל תוכן IP שתפרסם עליו או בקשר אליו Campusintifada.com (רישיון IP). רישיון IP זה מסתיים כאשר אתה מוחק את תוכן ה- IP שלך או את חשבונך אלא אם כן התוכן שלך שותף עם אחרים, והם לא מחקו אותו. פסקה זו אינה חלה על תמונות, תמונות או סרטונים אחרים המשותפים אך ורק עם המטפל שלך ב'חדר 'הפרטי שלך בפלטפורמה.

כאשר אתה מוחק תוכן IP, הוא נמחק באופן דומה לריקון סל המיחזור במחשב. עם זאת, אתה מבין שתכנים שהוסרו עשויים להישאר בעותקי גיבוי למשך פרק זמן סביר (אך לא יהיו זמינים לאחרים).

גילוי מידע אישי

איננו חולקים מידע אישי שאינו ציבורי על לקוחותינו (נוכחים, לשעבר ופוטנציאליים) עם איש, למעט כנדרש בחוק, או כדלקמן:

● לכל אדם כאשר אתה מאשר גילוי כזה;

● ליועצי טכנאי שירותי מחשוב או ליועצי אבטחה אחרים, ב

כדי להבטיח את החיסיון והאבטחה של רשומות הלקוחות והעובדים;

● לספקי שירותים פיננסיים או ליועצים לביצוע שירותים מבוקשים,

ו / או כדי להגן מפני הונאה ממשית או פוטנציאלית או בלתי מורשית

עסקאות, תביעות או אחריות אחרת;

● למבקרים או יועצים עצמאיים על מנת לבצע סיכון מוסדי

לִשְׁלוֹט;

● לרשויות ממשלתיות או רגולטוריות, כולל ארגונים לוויסות עצמי

ולקיים זימון משפטי, צו בית משפט, זימון או משפט דומה

תהליך, ביקורת או חקירה;

● להחליף מאגרי נתונים

הגנה: כיצד אנו מגנים על מידע אישי

אנו מגבילים את הגישה למידע אודותיך לאותם עובדים שצריכים לדעת את המידע הזה כחלק מאחריות העבודה שלהם. אנו גם מלמדים את עובדינו על חשיבות החיסיון ופרטיות הלקוחות באמצעות נהלי הפעלה סטנדרטיים, תכניות הכשרה מיוחדות וקוד ההתנהגות שלנו. אנו נוקטים באמצעי משמעת מתאימים לאכיפת האחריות על פרטיות העובדים. פיתחנו אמצעי זהירות העומדים בתקנות הפדרליות בכדי להבטיח את האבטחה והחיסיון של רישומי הלקוח ומידע, כדי להגן מפני כל איום או סכנה הצפויים לביטחונם או לשלמותם של רשומות כאלה, ולהגן מפני גישה בלתי מורשית או שימוש רשומות כאלה. או מידע העלול לגרום לפגיעה משמעותית או אי נוחות ללקוחותינו או לעובדינו.

Campusintifada מקפידה על נהלי אבטחת מידע קפדניים, כולל אמצעי הגנה פיזיים, אלקטרוניים ופרוצדורליים, כדי להגן על סודיות המידע שלך. אנו עורכים הערכות פרטיות סיכונים חצי שנתיים ומתקנים על מנת לעדכן את הטכנולוגיה שלנו כדי לשפר את ההגנה על אחסון המידע.

אנו מגנים על מידע אישי שאינו ציבורי על ידי

● הגבלת הגישה למידע הלקוח רק לאנשי הצוות שהמידע נחוץ להם;

● התקשרות בהסכמי סודיות / אי גילוי בכתב עם נותני שירותים של צד שלישי בגין גילוי מסוים;

● שמירה על אמצעי הגנה פיזיים, אלקטרוניים ופרוצדוראליים העומדים בחוקים והתקנות הרלוונטיים; ו

● עריכת תוכנית אימונים למודעות אבטחה ומודעות כדי לתקשר וללמד עובדים אודות מדיניות ונהלי אבטחת מידע על מנת לגרום להם להיות מודעים לתפקידיהם ולאחריותם בשמירה על משאבי המידע.

● Campusintifada משתמש בחסמי חומת אש ובהסמכות דיגיטליות כדי לשמור על אבטחת ההפעלה והמידע המקוונים שלך.

● איננו אוספים מידע אישי שאינו ציבורי על מבקרים באתרנו, אלא אם כן נמסר לנו מידע מרצון או שמקורו בניווט באתר ובשימוש באתר Campusintifada ובפלטפורמות המקוונות.

● אנו עשויים לאסוף ולנתח מידע הנוגע לשימוש באתר שלנו, כולל שם הדומיין, מספר ההתאמות, הדפים שביקרו בהם, האתרים הקודמים / הבאים שביקרו ואורך הפעלת המשתמש. מידע זה עשוי להיאסף באמצעות עוגיות. Campusintifada משתמש בקובצי Cookie ובטכנולוגיות דומות כדי לעקוב אחר השימוש באתר וכדי לטפל בבעיות אבטחה. אנו עשויים להשתמש בעוגיות לאחסון העדפותיך הנוגעות לשימוש באתר שלנו. קובץ cookie הוא כמות קטנה של נתונים, שלעתים קרובות כוללת מזהה ייחודי הנשלח למחשב, לטאבלט, לפאבלט, לטלפון הסלולרי או למכשיר אלקטרוני אחר (המכונה כאן דפדפן 'מכשיר') ממחשב האתר ומאוחסן. בכונן הקשיח של המכשיר שלך. כל אתר יכול לשלוח עוגיה משלו לדפדפן שלך אם העדפות הדפדפן שלך מאפשרות זאת, אך (כדי להגן על פרטיותך) הדפדפן שלך מאפשר לאתר רק לגשת לעוגיות שכבר שלח לך, ולא לעוגיות שנשלחו אליך מאתרים אחרים. . אתרים רבים עושים זאת בכל פעם שמשתמש מבקר באתר האינטרנט שלו על מנת לעקוב אחר זרימת התנועה.

עוגיות מתעדות מידע על העדפותיך ומאפשרות לנו להתאים את Campusintifada לתחומי העניין שלך. במהלך הקורס או כל ביקור באתר, הדפים שאתה רואה, יחד עם קובץ cookie, יורדים למכשיר שלך. אתרים רבים עושים זאת, מכיוון שקובצי Cookie מאפשרים לבעלי אתרים לעשות דברים שימושיים כמו למשל לברר האם המכשיר (וכנראה המשתמש שלו) ביקר באתר בעבר. זה נעשה בביקור חוזר על ידי בדיקת העוגיה שנשארה שם בביקור הקודם. מידע המסופק על ידי קובצי cookie יכול לעזור לנו לנתח את פרופיל המבקרים שלנו כדי שנוכל לספק לך חווית משתמש טובה יותר.

הגנה על פרטיותם של עמיתיהם המשתמשים בקמפוס-אינתיפאדה

במהלך השימוש בשירותי Campusintifada.com, לא תשלח או תפרסם בדרך אחרת תקשורת מסחרית לא מורשית (כגון דואר זבל) ב- Campusintifada.com.

לא תאסוף את התוכן או המידע של המשתמשים, או לגשת אל Campusintifada.com באופן אחר, באמצעים אוטומטיים (כגון קצירת בוטים, רובוטים, עכבישים או מגרדים) ללא רשותנו.

לא תעלה וירוסים או קוד זדוני אחר.

לא תבקש מידע כניסה או תיכנס לחשבון השייך למישהו אחר.

אתה לא תציק, לאיים או להטריד אף משתמש אחר.

לא תפרסם תוכן שהוא: שנא, מאיים או פורנוגרפי; מסית לאלימות; או מכיל עירום או אלימות גרפית או ללא סיבה.

לא תספק מידע אישי כוזב באתר Campusintifada.com, או תיצור חשבון עבור מישהו אחר מלבדך ללא רשות. לא תיצור יותר מפרופיל אישי אחד.

אכיפת פרטיות

עובדים המשתמשים במשאבי המידע של Campusintifada בניגוד למדיניות זו עשויים להיות כפופים למגבלות על השימוש במשאבים אלה, השעיית הרשאות (כולל גישה לאינטרנט), וכן צעדים משמעתיים ו / או משפטיים, כולל הפסקת עבודה. עובדים, קבלנים, יועצים, מתמחים וכל הצוותים המסונפים באמצעות צדדים שלישיים חותמים על הסכם מדיניות הפרטיות בכדי לעמוד במדיניות זו ובמדיניות אבטחת המידע של Campusintifada, בהשכרה ושוב מדי שנה. כל העובדים מבצעים בדיקות רקע. כל המטפלים הפועלים כקבלנים עוברים תהליכי בדיקה קפדניים העומדים בסטנדרטים לאישורים אישיים או חורגים מהם.

זכויות יוצרים: קמפוס אינתיפאדה והגנה על זכויות קניין רוחני של אנשים אחרים

אנו מכבדים את זכויותיהם של אחרים ומצפים ממך לעשות זאת. לא תפרסם תוכן או תבצע פעולה כלשהי ב- Campusintifada.com המפרה או מפרה את זכויותיו של מישהו אחר או מפרה אחרת את החוק. אנו יכולים להסיר כל תוכן או מידע שתפרסם באתר Campusintifada.com אם אנו סבורים שהוא מפר את מדיניות הפרטיות הזו או את תנאי השימוש באתר זה. לא תשתמש בזכויות היוצרים שלנו או בסימנים דומים מבלבלים כלשהם, ללא אישורנו בכתב. אם תאסוף מידע ממשתמשי Campusintifada, תוכל: לקבל את הסכמתם, להבהיר לך (ולא Campusintifada.com) שאוסף את המידע שלהם, ולפרסם מדיניות פרטיות המסבירה איזה מידע אתה אוסף וכיצד תשתמש בו. לא תפרסם מסמכי זיהוי של מישהו או מידע פיננסי רגיש באתר Campusintifada.com. לא תתייג את המשתמשים האחרים של Campusintifada ולא תשלח הזמנות דוא'ל למי שאינו משתמש ללא הסכמתם.

מכשירים אלקטרוניים ניידים

פלטפורמת Campusintifada זמינה במספר רב של מכשירים אלקטרוניים ניידים. אנו מספקים את החיבור שלנו לשירותים ניידים בחינם, אך שים לב כי התעריפים והעמלות הרגילים של הספק שלך, כגון דמי מסרים, עשויים לחול. אתה מספק את כל הזכויות הדרושות כדי לאפשר למשתמשי Campusintifada לסנכרן (כולל באמצעות יישום) את רשימות אנשי הקשר שלהם עם כל מידע ופרטי קשר בסיסיים הגלויים להם ב- Campusintifada.com, כמו גם את שמך ותמונת הפרופיל שלך.

חוק פרטיות הצרכן בקליפורניה (CCPA) שימוש וחשיפה של נתונים אישיים

Campusintifada מכיר בכך שקליפורניה ביטאה זכויות פרטיות ספציפיות של משתמשי Campusintifada באותה מדינה. על משתמשי קליפורניה להבין כי Campusintifada אינו מוכר נתוני משתמש לצדדים שלישיים. יתר על כן, קמפוסינטיפדה היא חברה לשמירת רשומות רפואיות. ככאלה, כמעט כל נתוני המשתמש נשמרים באחסון מוצפן כרישום רפואי, כולל כל התמלילים שנוצרו על ידי המשתמש. חוק שבעה מחייב את קמפוס-אינתיפאדה לשמור רשומות כאלה במשך שבע שנים לפחות. ה- CCPA אינו חל בדרך כלל על מידע רפואי הנשלט על ידי חוק סודיות המידע הרפואי בקליפורניה (CMIA) או על מידע בריאותי מוגן שנאסף על ידי גורם מכוסה או מקורב עסקי הנשלטים על ידי כללי ההודעה על פרטיות, אבטחה והפרה של ניידות ביטוח הבריאות. חוק האחריות (HIPAA) וטכנולוגיית המידע הבריאותי לבריאות כלכלית וקלינית (HITECH) משנת 2009.

בהתאם לסעיף 1798.83 לחוק האזרחי בקליפורניה, לתושבי קליפורניה הזכות לבקש, פעם בשנה, אם Campusintifada שיתפו את המידע האישי שלהם (נתונים שאינם רשומות רפואיות בלבד) עם חברות אחרות למטרות שיווק ישיר במהלך השנה הקלנדרית הקודמת. זהו 'חוק הברק-האור' של קליפורניה. לבקשת העתק של חשיפת המידע שמסרה Campusintifada, אנא פנה אלינו ב- Campusintifada.com בקישור 'צור קשר' באתר. אנא אפשר זמן סביר לתגובה.

אם אתה תושב קליפורניה מתחת לגיל 18, ומשתמש רשום בכל אתר בו פורסמה מדיניות זו, סעיף 22581 בקליפורניה לעסקים ומקצועות מאפשר לך לבקש ולהשיג הסרת תוכן או מידע שפרסמת בפומבי באתרנו. . ל- Campusintifada אין משתמש מתחת לגיל 13 והוא בדרך כלל אינו מאפשר למשתמשים לפרסם מידע בפומבי. עם זאת, אם אתם מרגישים שפרסמתם מידע באתר ואתם בגילאי 13-17, אנא צרו איתנו קשר ב- Campusintifada.com בקישור 'צרו קשר' באתר. אנא אפשר זמן סביר לתגובה. לידיעתך, בקשה כזו אינה מבטיחה הסרה מלאה או כוללת של הנתונים / תוכן שפרסמת וכי יתכנו נסיבות בהן החוק אינו מחייב או אפילו מאפשר הסרת נתונים, ספציפית נתונים רפואיים, גם אם תתבקש.

זכות לדעת בקליפורניה: אתה רשאי לבקש גישה לפיסות הנתונים האישיות הספציפיות שאספנו אודותיך ב -12 החודשים האחרונים. אתה יכול גם לבקש פרטים נוספים על נוהלי המידע שלנו, כולל קטגוריות הנתונים האישיים שאספנו אודותיך, מקורות האיסוף כאמור, קטגוריות הנתונים האישיים שאנו חולקים למטרה עסקית או מסחרית, וקטגוריות של צדדים שלישיים עם עם מי אנו משתפים את הנתונים האישיים שלך. אתה יכול להגיש בקשות אלה על ידי פנייה אלינו באתר Campusintifada.com בקישור 'צור קשר' באתר. אנא אפשר זמן סביר לתגובה.

סוכן מיועד לקליפורניה. אתה רשאי לייעד סוכן שיגיש בקשה בשמך. סוכן זה חייב להיות בעל גישה לחשבונך על מנת שנוכל לאמת את הבקשה.

אי-אפליה בקליפורניה. Campusintifada לעולם לא תפלות אותך, לרבות על ידי הכחשה או מתן שירות אחר ברמה שתבחר לממש את זכויותיך במסגרת CCPA.

פרטיות בשימוש בינלאומי ו- GDPR

פלטפורמת Campusintifada ממליצה הן ללקוח / למשתמשים שלה והן לספקי פלטפורמה מתרגלים להיות מודעים לכבד ולציית לחוקים המקומיים של כל לקוח מבוסס בינלאומי. Campusintifada מודע ומכבד את ההכרזה הרשמית של תקנות פרטיות הנתונים של האיחוד האירופי (האיחוד האירופי). התקנה הכללית להגנת נתונים 2016/679 הינה תקנה בחוק האיחוד האירופי בנושא הגנת נתונים ופרטיות עבור כל האנשים באיחוד האירופי ובאזור הכלכלי האירופי. הוא מתייחס גם לייצוא של נתונים אישיים מחוץ לאיחוד האירופי ו- EEA, ובדרך כלל מכנים אותו 'GDPR'. Campusintifada כיבדה תמיד את פרטיות הלקוח שלנו (עיין במדיניות הפרטיות שלנו) וכבר היינו פלטפורמה מוסמכת של HIPAA בעקבות כללים מחמירים בנושא פרטיות נתונים.

הדיירים הבסיסיים של תקנות ה- GDPR המוצגות כוללים, בין היתר, את הדברים הבאים:

גילוי בעת מכירה, העברה או שיווק של צד שלישי של נתוני המשתמש: כמפורט בתנאי שימוש אלה, Campusintifada אינה מוכרת או מעבירה נתוני לקוח וכל מאמץ שיווקי מתמקד אך ורק בעדכוני מידע פנימיים ללקוחות הרשומים שלנו.

גישה לנתונים שנאספו: ב- Campusintifada כבר יש לך את היכולת לגשת לנתונים המשותפים שלך (המידע האישי שלך, פרטי הקשר שלך לשעת חירום וכל האינטראקציה שלך עם הספקים שלך) ולהשתמש בהם כרצונך.

הסכמה ברורה: ב- Campusintifada תנאי השימוש שלנו ברורים באיזו הסכמה אנו מבקשים ביחס לנתונים שלך ולפני התקשרותך עם ספקך, אתה בודק ומסכים להליך נוסף של 'הסכמה מדעת'.

אבטחה: ב- Campusintifada הצפנו את הנתונים שלנו מהיום הראשון ותמיד שמרנו את כל פרטי הבריאות הפרטיים עם תאימות מלאה של HIPAA ובצורה אנונימית כנדרש ב- GDPR.

הודעה / ביקורת: ב- Campusintifada אנו נספק ללקוחותינו הודעה על כל הפרת נתונים ואנו מעסיקים קצין אבטחה במשרה מלאה, כמו כן אנו מעסיקים חברת אבטחה של צד שלישי לביקורת מעת לעת על שניהם או על אבטחת קוד וטכנולוגיה, כמו גם את מדיניות HIPAA שלנו ונהלים סביב אבטחת נתונים.

לבסוף, תלוי במדינת האיחוד האירופי או במוצאך, ה- GDPR לוקח בחשבון את מה שכונה בעבר הזכות 'לשכוח' או לבקש למחוק את הנתונים שלך לאחר שתפסיק להשתמש ביישום או באתר מסוים. דייר מסוים זה של ה- GDPR עלול להתנגש עם חוקי שמירת רשומות רפואיות. בארצות הברית זה דורש לפחות שבע שנות שימור, דבר המקובל ברחבי העולם ומתישהו עד עשר שנים ויותר במדינות מסוימות. לכן, בניגוד לפלטפורמות נתונים מסוימות, Campusintifada אינה יכולה למחוק נתוני בריאות פרטיים ישירות על פי בקשת הלקוח, מכיוון שהם עשויים להיחשב חיוניים למטרות שמירה על קבצים רפואיים אחרים. חוקי שימור רפואי של מדינות בודדות החלות נחשבים בדרך כלל לחריג מקובל לתקנות ה- GDPR בנוגע לזכות למחיקה של נתונים מסוימים.

סכסוכי פרטיות

אתה תפתור כל תביעה, עילת תביעה או מחלוקת (תביעה) שיש לך איתנו הנובעות מהצהרה זו או הקשורה לה או Campusintifada.com אך ורק בבית משפט ממלכתי או פדרלי הממוקם בניו יורק. החוקים של מדינת דלאוור יחולו על הצהרה זו, כמו גם על כל טענה שעלולה להתעורר בינך לביננו, ללא התחשבות בהוראות סתירת החוק.

אם מישהו יביא נגדנו תביעה הקשורה למעשיך, לתוכן או למידע שלך ב- Campusintifada.com, אתה תשפה ותחזיק אותנו ללא כל נזק, הפסד והוצאה מכל סוג שהוא (כולל הוצאות משפט והוצאות סבירות) הקשורות טענה כזו.

רשתות חברתיות וקמפוסינטיפדה

שירותים אלה מאפשרים לאתר לגשת לנתונים בפרופיל שלך ברשתות החברתיות, ולקיים אינטראקציה באמצעות ההודעה שלך. שירותים אלה אינם מופעלים אוטומטית, אך דורשים הרשאה מפורשת על ידי המשתמש.

משתמשי Campusintifada יכולים לשתף מידע ונתונים המסופקים לאתר זה עם הרשתות החברתיות שאליהן המשתמש נרשם, תוך קבלת מדיניות הפרטיות שלהם. לחצנים / ווידג'טים חברתיים של פייסבוק (פייסבוק) כפתור חברתי של פייסבוק הוא שירות המנוהל על ידי פייסבוק בע'מ, חברה העומדת ביוזמת מסגרת מדיניות הפרטיות 'Safe Harbor', ומבטיחה את הטיפול בנתונים אישיים.

טוויטר מנוהלת על ידי טוויטר, חברה שעומדת ביוזמת מסגרת מדיניות הפרטיות 'Safe Harbor', ומבטיחה את הטיפול במידע האישי.

מילות גמר מקמפוסינטיפדה

אנו מנסים לשמור על Campusintifada.com, אך אתה משתמש בו על אחריותך בלבד. אנו מספקים את Campusintifada.com 'כפי שהוא' ללא כל התחייבות מפורשת או מרומזת. אנו לא מתחייבים כי Campusintifada.com יהיה בטוח או מאובטח. Campusintifada.com אינה אחראית לפעולות, לתוכן, למידע או לנתונים של צדדים שלישיים, ואתה משחרר אותנו, הדירקטורים, נושאי המשרה, העובדים והסוכנים שלנו מכל טענות ונזקים, ידועים ובלתי ידועים, הנובעים או בכל דרך הקשורה לכל תביעה שיש לך כלפי צדדים שלישיים כאלה.

אנו שואפים ליצור קהילה גלובלית עם סטנדרטים עקביים לכולם, אך אנו שואפים לכבד את החוקים המקומיים. אתה מסכים להעביר ולעבד את הנתונים האישיים שלך בארצות הברית. אם אתה נמצא במדינה שמבוצעת על ידי ארצות הברית, או שנמצא ברשימת משרד האוצר האמריקני של אזרחים המיועדים במיוחד לא תעסוק בפעילות מסחרית ב- Campusintifada.com (כגון פרסום או תשלומים). לפי תוכן אנו מתכוונים לכל דבר שתפרסם ב- Campusintifada.com ולא ייכלל בהגדרת המידע. לפי נתונים אנו מתכוונים לתוכן ומידע שצדדים שלישיים יכולים לאחזר מ- Campusintifada.com או לספק ל- Campusintifada.com באמצעות פלטפורמה. בדואר אנו מתכוונים לפרסם ב- Campusintifada.com או להעמיד לרשותנו אחרת (כגון באמצעות יישום). כמשמעותנו להשתמש, להעתיק, לבצע בפומבי או להציג, להפיץ, לשנות, לתרגם ו / או ליצור עבודות נגזרות.

Campusintifada.com מתנדבת בגלוי את נוהלי איסוף המידע, יכולות המיקוד והשימוש בקובצי Cookie. אם יש לך שאלות הנוגעות למדיניות פרטיות זו ותכניה, אנא הפנה את התכתבות שלך אל Campusintifada.com בקישור 'צור קשר' באתר.

הבן כי אנו מתייחסים לשימוש שלך בפלטפורמה שלנו בכבוד המקסים לפרטיותך. אנו שומרים את כל המידע שלא נחשף לעיל באופן פרטי בין המטפל והמשתמש, ושמור רק עותקי 'קובץ' שאינם מבוטלים לצורך התייחסות במקרה של מחלוקת משפטית על פי צו בית משפט כפי שאנו נדרשים על פי החוקים הפדרליים לתקופה של עד שבע שנים או על פי תקנת המדינה הרלוונטית. שמירת קבצים מגנה על בטיחות המשתמש וגם על המטפלים. Campusintifada אינה אחראית לנתונים שאבדו / נחשפו / היו בשימוש עקב אופי האינטרנט והסביבות הדיגיטליות, לרבות פעולות בלתי חוקיות של האקרים ופושעים, תקלות טכניות בשרתים ובסיסי נתונים וכו '. אלה הסיכונים המקובלים של המשתמשים והמשתמשים שלנו ב- אינטרנט באופן כללי. אתה מסכים לסטנדרט זה בשימוש באתר שלנו.

Campusintifada שומרת על הזכות לתקן הצהרת פרטיות זו בכל עת וללא הודעה, ורק הצהרת הפרטיות הנוכחית עשויה להיחשב כיעילה. ללא קשר לעדכונים מאוחרים יותר או לשינויים בהודעת הפרטיות שלנו, לעולם לא נשתמש במידע שאתה מגיש במסגרת הודעת הפרטיות הנוכחית שלנו בדרך חדשה מבלי שנתן לך קודם אפשרות לבטל את הסכמתך או למנוע את השימוש הזה בדרך אחרת.

מאמרים מעניינים

ההבדל בין פלילי לא חוקי

פלילי הוא אדם אשר אשם בפשע, בעיקר עובר על החוק, ואילו בלתי חוקי הוא מעשה או טכניקה בלתי חוקיים.

ההבדל בין תוספת לתוסף

תוספת היא פעולה של הוספת כל דבר, ואילו תוספת היא דבר נוסף, במיוחד כדי לפצות על מחסור.

ההבדל בין מזיק לתמים

מזיק אינו מסוגל לגרום נזק או סכנה, ואילו מזיק אינו מזיק.

ההבדל בין Long ל- Yearn

ארוך הוא תנועה ארוכה, ואילו הכמיהה כמהה.

ההבדל בין סטוק לעבה

סטוקי הוא חסון, ואילו עבה הוא יחסית גדול יחסית ממשטח אחד להיפך במימד המוצק הקטן ביותר שלו.

ההבדל בין כפכף לחוטיני

כפכף הוא מקרה של כפכף, של שינוי חוזר ונשנה של דעתו המוצהרת בעניין, ואילו חוטיני הם רצועת עור.

ההבדל בין אנרגיה לחיוניות

אנרגיה היא התנופה מאחורי כל תנועה וכל פעילות, ואילו חיוניות היא היכולת לחיות ולהתפתח.

ההבדל בין מזח וורף

מזח הוא מבנה של עץ או אבן המשתרע לים כדי להשפיע על הזרם או הגאות, או כדי להגן על נמל או חוף, ואילו הרציף הוא מקום נחיתה מעשה ידי אדם לספינות על גדת חוף או נהר.

ההבדל בין בערך לבין מוזר

ההבדל בין מונוסכריד לשלישייה

חד-סוכר הוא סוכר פשוט כגון גלוקוז, פרוקטוז או דאוקסיריבוז בעל טבעת אחת, ואילו השלישייה היא סוכר או סכריד המכילים שלושה אטומי פחמן. שלישות הן החד-סוכרים הקטנים ביותר. dihydroxyacetone ו- l- / d-glyceraldehyde הם השלישיות היחידות.

ההבדל בין אווירה למצב רוח

האווירה היא הגזים המקיפים את הגוף או כל גוף אחר, ואילו מצב הרוח הוא מצב נפשי או רגשי, קור רוח.

ההבדל בין פורטה לפסנתר

פורטה הוא כוח או כישרון, ואילו הפסנתר הוא כלי נגינה למקלדת, שנע בדרך כלל על פני שבעה אוקטבות, עם מקשים לבנים ושחורים, המנוגנים בלחיצה על מקשים אלה, מה שגורם לפטישים להכות מיתרים.

ההבדל בין שמח לטיפי

שמח הוא עליז ומלא רוחות רוח, ואילו טיפי הוא שיכור מעט, פודינג, מזעזע, טיפשי כתוצאה משתיית משקאות אלכוהוליים.

ההבדל בין היתר לסבל

ההיתר הוא לאפשר (למשהו) לקרות, לתת אישור לכך, ואילו לסבול זה לעבור קשיים.

ההבדל בין בעיקר ובכלל

בעיקר זה או בעיקר, ואילו באופן כללי זה במקרה הכללי.

ההבדל בין Arboreal ל- Boreal

Arboreal הוא של עץ, או דומה לזה, ואילו boreal הוא של, מתייחס אליו או מגיע מצפון.

ההבדל בין אקספרס למשתמע

אקספרס נע או פועל במהירות, כרכבת שלא עוברת עצירות מקומיות, ואילו משתמע מוצע בלי להצהיר ישירות.

ההבדל בין עכו לפדן

עכו היא יחידת שטח אדמה באנגלית (סמל: a. או ac.) המציינת במקור חריש של יום לעול של שוורים, המקובלת כיום כ -4,840 מטר מרובע או 4,046.86 מ'ר, ואילו פדן היא יחידת שטח מזרח-תיכונית, המחולקת ל 24 קיראטים, ובדרך כלל שווה ערך ל 4200.8 מ'ר.

ההבדל בין במהות למהות

ההבדל בין מגניב למזג חם

מגניב הוא בעל טמפרטורה נמוכה מעט, ואילו מזג חם הופך להיות מאוד קולני או אפילו אלים כשזועם או מתוסכל.

ההבדל בין האוגר לחולדה

האוגר הוא במיוחד האוגר המוזהב, mesocricetus auratus ו- s של הסוג phodopus, שמוחזקים לעתים קרובות כחיות מחמד ומשמשים במחקר מדעי, ואילו חולדה היא מכרסם בינוני השייך לסוג הסריג.

ההבדל בין מלוכלך לשובב

מלוכלך הוא טמא ואילו שובב שובב.

ההבדל בין נייר כסף לתוארט

נייר אלומיניום הוא יריעת מתכת דקה מאוד, ואילו סיבית היא סד, בניצב לקול, המסייע בשמירה על הקורה (רוחב) של כלי ים מפני לחץ מים חיצוני ועשוי לשמש לתמיכה במעקה.

ההבדל בין ענק למאסיבי

אדיר חורג מהנורמה, ואילו מסיבי הוא של מסה גדולה או נוגעת לה.

ההבדל בין מארק לציון

סימן הוא גבול, ואילו ציון הוא המספר הכולל של שערים, נקודות, ריצות וכו 'שהרוויח משתתף במשחק.